søndag den 28. august 2011

Deporte de Dolores!

I Dolores er der to sportsgrene som alle går til. Det ene er volley (som jeg self. allerede har fået fedtet mig ind på det lokale team) og det andet er hockey. Det er dog ikke helt normalt hockey, som vi kender det i Danmark. De spiller på græs, med stave lavet af træ/jern og med en bold ligesom en rigtig baseball bold. I lørdags var jeg ude og se en af deres kampe, som forgik langt ude på "Hans-tyndskids-mark" Det var virkeligt koldt, og det regnede det meste af tiden, alligevel rendte pigerne kun rundt i små nederdele, der kun lige dækkede deres balder og en poloskjorte!!! De har alle spurgt om jeg ikke vil starte med at spille hockey, men bare tanken om at blive ramt af den der bold (Jeg siger jer, det ser voldligt ud!!) er nok til at jeg ikke har lyst!! På mandag skal jeg til min første volleytræning, og jeg håber det vil gå godt!:)

onsdag den 24. august 2011

Escuela!

I tirsdag startede jeg i skole (Escuela de normal) og det er meget anderledes end Bogø Kostskole! Skolen er ret stor, og i min klasse er der 30 elever. Undervisning og lærerne er ret forskelligt fra dk, men eleverne er nok lidt de samme!:) Glade og meget højlydte elever, som til en hver tid gerne vil udspørger dig om alt, og selvfølgelig på spansk! Jeg har også været så heldig, at blive indehaver af et "Jomfru Marie/Pjerot" forklæde, som er min daglige uniform. Jeg føler allerede, at sproget og venskaberne strømmer til mig, så det kunne ikke være bedre;D

tirsdag den 23. august 2011

Laaaaang rejse!

Det var ikke en lille tur, jeg var ude på, for at komme her til Argentina! Nej, det endte med at tage 2 dage! Overnatning på hotel, 17 timers forsinkelse og 2 gange skift af fly, så var jeg fremme til skønne Buenos Aires!:)

tirsdag den 9. august 2011

Min by! Dolores!:-)

Den by jeg kommer til at bo i hedder Dolores, og ligger ca. 45 km ud til vandet, 100 km til Buenos Aires og 100 km til Mar del Plata:) Der bor ca. 24.000 mennesker, og er mest kendt for en togulykke i 2008 og at byen ligger ved en af Argentinas største motorveje.

Jeg kan ikke finde meget om byen på nettet, og det jeg har fundet, har været på spansk.
Men her er alligevel et link til vores højt elskede "for dummies" hjemmeside wikipedia! Der er et billed, der beskriver hvor Dolores ligger...http://en.wikipedia.org/wiki/Dolores,_Buenos_Aires


søndag den 7. august 2011

Min nye Familie!;-)

Det her er min argentinske familie!
Familien består af;   Diana (Mor- arbejder som lærerinde på min skole) Dolores/Lolita (Søster-16 år) Luis (Far- arbejder som doktor) Esteban (Bror-12 år)