tirsdag den 14. februar 2012

El corso!

De sidste 2 weekender har der været karneval i Dolores. Noget som jeg aldrig vil glemme! Alle klubber og hvem der ellers har lyst. Laver et slags show, en vogn med nogen der synger, nogen der spiller på tromme, en masse dans og selvfølgelig udklædning. Der var virkelig alt! Folk klædt ud som de mest underlige ting, som ure, pacman, snemænd osv. Der var selvfølgelig også optogene med fjer og tangetrusser. Kvinder, mænd og børn i alle størelser og aldre udstyret med glitter, hatte, tangaer, perler, fjer, og vinger. Har stadig marridt over at jeg har danset med sådan en stor behåret mand med tangatrusser! Ufff!
Jeg var selv med i karnvalet 4 af dagene. Jeg er medlem af en sportsklub, som hedder Naytuel, og deres tema det her år var Rumba! Så mig og nogle af mine venner, fik bestilt kostumer, lært danse og så var det bare at vise hvad man kunne. Jeg er så dybt impornerede over, er at alle er med. Gamle, unge, baby'er, ALLE. Og samtidig med at det hele er sjov og spas, så er det altså også noget der bliver taget dybt seriøst. Sådan et karneval starter og slutter utrolig sent, og det der med at man er 2 timer forsinket, det gør jo ikke så meget. Med Naytuel startede vi omkring kl. 12 og sluttede 7 blokke længere ½ time efter. Jeg siger jer, at man er død i kroppen dagen efter.   
                                 Mine venner
                                   Min familie
                                   Mig og mine rumba skills
                                  En smølf og  pacman
                                         Min veninde og hendes dragt
 Mange af mine andre venner var med på et optog som hedder "las mascaritas" som betyder maskerne. Det går ud på at klæde sig så grimt ud som muligt, også lave sjov med folk. "Las mascaritas" er på ingen måde ædru, når de går igennem sådan et optog, og med vand og barberspray skal de nok få generet folk mest muligt! Jeg var selv med en af dagene, udstyret med en pude på både maven og numsen, en maske, en lyserød bedstemor skjorte, handsker og et par mint grønne jogging bukser. Der var overhovedet ingen, der kunne kende mig, så jeg kunne lave så meget sjov med folk som jeg ville.

verano en Argentina!




Min sommerferie har jo stået på siden den 1 dec. og jeg kan sige jer at jeg har fået lavet mange ting og ingenting på en gang. De fleste af dagene har jeg tilbragt med mine veninder ved polen, enten i en af klubberne eller i min venindes hus. Jeg var også på en 14 dages ferie med min familie, hvor vi tog med deres speedbåd til syd Argentina. Vi tog til en lille by der hedder Puerto Piramides (mindre end Bogø) som måske godt kunne minde om noget Marienlyst bare mindre og mere charmerende. Byen hedder "piramides" som betyder pyramide, fordui hele vejen rundt om byen er der klipper som ligner pyramider. Området er også kendt for deres hvaler, sæler, søløver osv. Desværre var vejret noget så skrækkelig det meste af tiden, så vi kom kun ud med båden omkring 4 gange. Det var super ærgligt, men det var så også rigtig fedt når man farktisk kom ud på vandet. Der var en dag hvor vi kom til en lille strand, som var proppet med baby søløver. Jeg overdriver ikke når jeg siger der var over 100! De fleste af dem hoppede så ud I vandet da vi kom sejlende, så vi gik på land lidt længere hende på stranden og spiste frokost. Og bagefter tog vi snorkel grej på, og endte så at snarkle rundt med de her søløver. De holdt sig godt nok lidt på afstand, men hvis du lå helt stille, kunne de godt finde på at svømme under dig! Det var super fedt!

Vi snorkler med søløver
Vores lejlighed
Min mor og far